Suzan en Freek raken geïrriteerd: ‘Je denkt dat ik altijd voor je klaar sta’

WhatsApp Image 2024 07 02 at 141920jpg

In hun eigen podcast delen het bekende muzikale duo Suzan & Freek regelmatig wat hen bezighoudt. Naast hun muzikale samenwerking zijn ze ook partners in de liefde.

Tijdens de laatste aflevering ontstond er een pittige discussie waarbij persoonlijke ergernissen aan het licht kwamen.

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

In navolging van een specifieke gewoonte van Suzan, uitte Freek zijn frustratie: “Dat vind ik toch zo vermoeiend. Als ik oortjes in heb, en jij ziet dat ik oortjes in heb, dat jij dan tóch gaat praten.”

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

Vervolgens voegde hij eraan toe: “En dat ik dan vervolgens één oortje uitdoe, en dat jij dan zucht en zegt: ‘Je luistert niet!’” Suzan kon er om lachen en erkende de situatie, terwijl ze haar kant van het verhaal uitlegde:

Een opmerking uit de conversatie was: “Het is vervelend als ik het twee keer moet zeggen.” Er werd ook gesproken over Suzan die verwachtte dat Freek altijd direct beschikbaar voor haar moest zijn.

Met een knipoog antwoordde Freek: “Jij denkt dat ik altijd voor je klaar zal staan. Nou, ik zal je vertellen dat er nog vier wachtenden voor je zijn.”

Deze uitspraak benadrukte de onrealistische verwachtingen die soms in hun relatie spelen. Suzan bekende dat zij deze verlangens niet alleen bij Freek heeft, maar ook deels bij haar moeder:

“Ik had het er laatst met een vriendin over. Als wij onze moeder bellen, verwachten we eigenlijk dat ze altijd opneemt. Waarmee moet ze anders nog bezig zijn, dan met…”

Ze vroeg zich af, “Zou onze moeder dat van onze moeder zijn?” Ze besefte dat haar gedachte enigszins egoïstisch was en dat haar moeder ook haar eigen leven leidt.

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

Na overweging stelde Freek vast: “Dus eigenlijk verwacht je dat ook van mij?” Suzan bekende dat ze heimelijk inderdaad zulke verwachtingen van hem koestert.

Bizar: Bron klapt uit de school en doet opmerkelijke onthullingen over Suzan en Freek!

1. Een stevige discussie waarbij de irritaties over en weer gaan!
2. Freek haalt een paar keer goed uit naar zijn liefje.
3. Freek uit zijn frustratie over een specifieke gewoonte van Suzan!
4. Suzan verwacht dat haar Freek continu paraat staat voor haar:
5. Suzan heeft overduidelijk een aantal verwachtingen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven