Vrouw kiest voor bijzondere genderidentiteit: Ze wil genderloze clown genoemd worden!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 084015 2jpeg

De diversiteit in genderidentiteiten wordt steeds meer erkend, waardoor het mogelijk is om je gender te laten aanpassen in officiële documenten.

Sommige mensen voelen zich niet gebonden aan een specifieke genderidentiteit en kiezen ervoor genderneutraal te zijn. Het lijkt erop dat er steeds meer diversiteit ontstaat in genderidentiteiten.

Een influencer die hiermee bezig is, is Tobi, die nog niet heeft besloten of hij/zij als man of vrouw gezien wil worden.

Tobi verkiest in plaats daarvan om aangesproken te worden met ‘het’. Dit is al opmerkelijk, maar Tobi gaat nog verder en zoekt de grenzen op.

Tobi voelt de noodzaak om erkenning te krijgen voor hun eigen unieke genderidentiteit. Deze wens komt voort uit het gevoel van niet serieus genomen te worden, wat resulteert in de eis tot officiële erkenning van hun gender binnen de diversiteit van genders.

Tobi heeft de voorkeur gegeven aan de benaming voor hun gender als “de genderloze clown”. Deze keuze ligt in het feit dat de make-up stijl van Tobi, die meer neigt naar die van een clown dan traditionele cosmetica, een belangrijk aspect is van hun identiteit.

Het volledig opgemaakte gezicht van Tobi straalt onmiskenbaar een clowneske uitstraling uit, die volledig bij hun gewenste imago past.

Hoewel Tobi ziet dat de make-up een zekere feministische uitstraling heeft, benadrukt Tobi dat de clownsmake-up hen een aangenaam gevoel geeft en hen doet voelen als een pop.


“Ik geniet ervan om op een clown te lijken. Ik wil graag als een pop gezien worden. Ik wil geen gender aan mezelf vastgeplakt hebben. Ik ben anders gebouwd,” deelt Tobi.

@tobitopaz i never talk ab this and i just don’t want to be viewed as gendered and hate the idea that people don’t know so okay thank you #nonbinary #agender #nb ♬ original sound – tobi

1. Tobi heeft de wens dat haar gender formeel erkend wordt.
2. Het voelt voor haar alsof ze niet serieus wordt genomen…
3. Het blijft onduidelijk wat er precies is misgegaan…
4. Voor haar is het belangrijk om niet als mannelijk of vrouwelijk gezien te worden…
5. Het is essentieel dat de genderloze clown erkenning krijgt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven