Gerard Joling spant de kroon: Dit moet je betalen voor een half uurtje optreden!

WhatsApp Image 2024 05 03 at 150232jpg

Al meer dan 35 jaar is Gerard Joling een veelzijdige artiest die op het podium zowel jong als oud weet te vermaken. Zijn carrière begon met opvallende optredens als fotomodel en danser.

Echter, het was zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’ van Henny Huisman die hem nationale bekendheid opleverde, ondanks dat hij als derde eindigde.

Met hits als ‘Love is in your Eyes’ en ‘Ticket to the Tropics’ veroverde Gerard Joling de muziekwereld en behaalde hij zowel nationaal als internationaal succes.

Naast zijn muzikale carrière heeft Gerard Joling ook op televisie zijn stempel gedrukt met programma’s als ‘Geer & Goor’ en ‘The Voice Senior’.

Samen met zijn collega’s staat hij jaarlijks in de Johan Cruijff ArenA voor het succesvolle “Toppers in Concert”. Dit populaire evenement trekt al meer dan 15 jaar grote aantallen bezoekers.

Als je deze charismatische zanger wilt boeken voor een optreden, moet je wel diep in de buidel tasten. De richtprijs voor een half uurtje Gerard Joling op het podium? Een stevige 16.500 euro!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven