Glennis stuurt advocaat af op ladies of soul: ‘besloten hele show te cancelen’

gle 1jpg

De beslissing van Glennis Grace om niet langer deel uit te maken van Ladies of Soul heeft tot vragen geleid over wat er zich werkelijk achter de schermen heeft afgespeeld.

Terwijl fans teleurgesteld reageerden op het vertrek van Glennis uit de groep, suggereert Juicechannel dat er meer onderliggende kwesties spelen.

Volgens berichten op Instagram heeft Juicechannel onthuld dat er meer aan de hand is dan aanvankelijk gedacht bij Ladies of Soul.

“Er lijkt meer te spelen achter de schermen bij Ladies of Soul,” verklaart het juicekanaal.

“Wij hebben vernomen dat de dames zelfs een brief van een advocaat hebben ontvangen.”

Het conflict ontstond nadat de Ladies of Soul hun eerste show na de COVID-periode gepland hadden, maar vanwege een incident met Glennis in de supermarkt kon deze niet doorgaan.

Hoewel de andere dames aanvankelijk zonder Glennis wilden optreden, werd dit niet geaccepteerd.

,,Maar Glenda wilde dan wel een percentage van de inkomsten. De andere dames waren het hier niet mee eens.’

”Toen heeft Glenda haar advocaat een brief laten sturen met daarin dreiging van contractbreuk. Toen is besloten om de hele show te cancelen.”

Uiteindelijk werd besloten om de hele show te annuleren na een dreigende brief van Glennis’ advocaat, waarin contractbreuk werd gesuggereerd.

Maar waarom kunnen de Ladies of Soul nu wel doorgaan zonder Glennis? “Onze bron suggereert, maar dit is niet bevestigd, dat Glennis mogelijk is uitgekocht om het contract te ontbinden,” rapporteert Juicechannel.

“Dit impliceert waarschijnlijk onderhandelingen, gezien het gebrek aan vertrouwen van de andere dames na het incident met de advocaat.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven