Glennis Grace krijgt keiharde kritiek: ‘Het is je eigen ghetto-houding!’

WhatsApp Image 2024 04 07 at 172616jpg

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Juicekoningin, heeft haar ongezouten mening gegeven over de recente vertrek van Glennis Grace uit de Ladies of Soul.

In haar podcast “De Juice Show” benadrukt Coldeweijer dat volgens haar Grace’s reactie op haar vertrek overdreven is.

Coldeweijer vindt het begrijpelijk dat de Ladies of Soul niet langer met Grace wilden samenwerken, vooral vanwege een recent incident bij de uitgang van een supermarkt dat haar imago heeft geschaad.

Voor een groots evenement zoals in de Ziggo Dome kunnen de dames simpelweg geen risico’s nemen.

“Wat als Glennis de rest ook besmet? Dat zou natuurlijk een financieel drama zijn,” aldus Coldeweijer.

Coldeweijer benadrukt dat het echte leven anders werkt dan een kinderspeelplaats.

“Dit gaat over een carrière van een groep waarbij één persoon uit de bocht is gevlogen en haar imago ernstig heeft beschadigd,” zegt ze.

“Het is niet van: kom maar, jij hebt je straf gedaan, je was stout geweest, je hebt in de hoek gestaan, nou gaan we allemaal samen weer scheppen. Nee!”

Coldeweijer stelt dat de Ladies of Soul puur zakelijk handelen. “Het is: jij bent schadelijk nu voor ons imago en er moet brood op de plank.”

“Helaas. Ja, ik snap het wel. Is het eerlijk? Nee. Dat is helemaal niet eerlijk. Guess what? Life is not fair.”

Hoewel Glennis Grace haar straf heeft uitgezeten, betoogt Coldeweijer dat het rechtssysteem niet bedoeld is om fouten te belonen.

“De wet moet worden nageleefd door iedereen en overtredingen moeten worden vermeden, zodat dit soort incidenten niet plaatsvinden,” verklaart ze.

Coldeweijer concludeert dat Grace nu een imago heeft dat schadelijk is voor de Ladies of Soul en dat dit begrijpelijkerwijs niet wordt geaccepteerd.

“Dan moet Glenda lekker gewoon alleen gaan zingen. Klaar,” aldus Coldeweijer. Volgens haar was Grace’s grootste fout haar reactie na het incident bij de Jumbo.

“Ze heeft het ook zelf gedaan door niet het boetekleed aan te trekken, maar te blijven zeggen: ‘Ja, nee, het is toch mijn kind’, blablabla,” besluit Coldeweijer.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven