Glennis Grace klaagt over zogenaamde vrienden: ‘Het doet nog steeds pijn’

WhatsApp Image 2024 05 21 at 133342jpg

Een onverwachte ontmoeting met een werknemer bij de Jumbo veroorzaakte een ingrijpende verandering in het leven van Glennis Grace, een gebeurtenis die heel Nederland schokte.

Ook haar vriendschap met Fred van Leer leek onherstelbaar beschadigd. In de talkshow ‘RealTalk’ deelt Glennis openhartig haar ervaringen tijdens deze roerige periode.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Vanwege de gevolgen van het incident in de supermarkt had Glennis het zwaar te verduren. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden, zoals Fred, die altijd een steunpilaar voor haar was.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“Toen ik merkte dat heel Nederland me liet vallen, belde ik Fred in paniek,” deelt Glennis openhartig. “Hij verzekerde me dat hij me nooit zou laten vallen, dat hij naast me zou staan, letterlijk op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

In het geval van Fred, kwam de teleurstelling hard aan doordat hij zijn beloftes niet nakwam. “Ik voelde al een beetje twijfel, wetende dat hij ook zakelijke belangen heeft.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

”En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken,” deelt ze met een mengeling van verdriet en bitterheid.

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Het ontbreken van persoonlijke steun was het meest pijnlijke voor Glennis. Geen van haar zogenaamde vrienden kwam langs om haar te ondersteunen of zelfs maar te informeren hoe het met haar ging.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

“Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand,” onthult Glennis.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Glennis heeft een diepe indruk van deze periode gekregen, maar ze blijft vastbesloten om ondanks de teleurstellingen en pijn door te gaan.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Vooral deze bekende vriend krijgt een keiharde sneer!
2. De zangeres laat duidelijk weten waarom zij zo teleurgesteld is.
3. Deze bekende Nederlander bleek toch geen echte vriend te zijn!
4. Het verdriet en de bitterheid zijn nog sterk aanwezig.
5. Ik denk dat deze man nu helemaal niets meer van je wil weten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven