Glennis boos op zogenaamde vrienden: ‘Dat doet nog steeds pijn’

gr 1jpg

Na het voorval met een vakkenvuller in de Jumbo ging het leven van Glennis Grace drastisch veranderen. Dit incident schokte heel Nederland.

De vriendschap tussen haar en Fred van Leer leek ook beschadigd voor het leven. Tijdens een aflevering van ‘RealTalk’ vertelt Glennis openhartig over haar ervaringen in deze moeilijke tijd.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

De nasleep van het incident in de supermarkt was emotioneel zwaar voor Glennis. Ze had gehoopt op steun van haar vrienden, waaronder Fred, die ze altijd had beschouwd als een rots in de branding.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“Na de ervaring dat ik door heel Nederland in de steek werd gelaten, belde ik Fred in paniek op,” deelt Glennis. “Hij beloofde me dat hij me nooit zou laten vallen en dat hij aan mijn zijde zou staan, zelfs op het podium.”

Glennis Grace is alles behalve blij: ‘Wordt het niet tijd er iets aan te doen?!’

De bittere teleurstelling kwam echter toen Fred zijn beloftes niet nakwam. “Ik had al wat twijfels, wetende dat zijn zakelijke belangen ook een rol spelen.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Met een mengeling van verdriet en bitterheid vertelt ze: “En ja, binnen een week draaide alles om en liet hij me stikken.”

Groot vraagteken bij vreemd verhaal Fred van Leer: ‘Fred is een beetje Pinokkio’

Het gebrek aan persoonlijke steun was voor Glennis het meest pijnlijke aspect. Niet één van haar zogenaamde vrienden kwam langs om haar te steunen of zelfs maar te informeren hoe het met haar ging.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

Glennis onthult: “Niemand kwam langs, niemand. Dat doet nog steeds pijn. Ik heb kerst met deze mensen gevierd, hun kinderen zien opgroeien en dan, in mijn donkerste uur, was er niemand.”

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Ondanks de teleurstellingen en de pijn heeft deze periode een diepe indruk achtergelaten op Glennis. Ze blijft echter vastberaden om door te gaan.

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

1. Een keiharde sneer wordt vooral gericht op deze bekende vriend.
2. Duidelijk maakt de zangeres bekend waarom zij zo teleurgesteld is.
3. Deze bekende Nederlander blijkt toch geen echte vriend te zijn.
4. Het verdriet en de bitterheid zijn nog steeds voelbaar.
5. Het lijkt erop dat deze man nu totaal geen behoefte meer heeft om met je te praten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven