Gordon komt met duidelijke waarschuwing naar deze bekende Nederlander: ‘Ik zeg niks meer’

gordon 2jpg

Er is flinke kritiek gekomen op het nieuwe album van Gordon, met name van Ronald Molendijk.

De streams blijven uit ondanks positieve woorden van Gordon op Instagram en zijn theatertour werd geannuleerd vanwege teleurstellende kaartverkoop.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

Ondanks de tegenslagen blijft Gordon optimistisch. Kritiek is prima, maar vooral als het afkomstig is van een voormalig Idols-jurylid en gerenommeerde muziekproducent, lijkt hij het moeilijk te vinden.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Ronald Molendijk heeft zijn ongezouten mening geuit over Gordon en zijn album: “Hij kwam altijd weg met zijn zang- en improvisatievaardigheden, maar nu lijkt het alsof hij alleen nog maar gek doet zonder een sterke basis.”

Ook bekritiseerde hij het album zelf: “Het lijkt alsof het album is gemaakt met lichte benadering. Hij had een echte producer moeten inschakelen.”

Gordon heeft gereageerd door Ronald te dreigen met juridische stappen: “Gordon heeft me een dreigbrief gestuurd dat ik mijn mond moet houden, anders klaagt hij me aan voor smaad en laster.”

Collega Bart Ettekoven vraagt zich af of Ronald iets te zeggen heeft over Gordons knieoperatie, maar Ronald zwijgt hierover:

“Ik heb hier niets over te zeggen. Succes met je knie.” Bart merkt op hoe tegenstrijdig Gordons acties zijn, gezien zijn eerdere uitspraak om alleen zakelijke zaken op Instagram te delen.

Ik hoorde hem een paar weken geleden roepen: ‘Ik ga nooit meer iets privé’s posten, maar alleen nog maar zakelijke dingen op mijn Instagram zetten’, maar nu ligt hij op Insta in een ziekenhuisbed, wat toch best wel privé is lijkt mij.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

In het kort, kritiek op Gordon en zijn album lijkt niet geaccepteerd te worden, anders dreigt hij met juridische stappen.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven