Je weet niet wat je ziet: Vrouw heeft grootste jukbeenderen en onderkaak!

WhatsApp Image 2024 03 24 at 160150jpg

“Schoonheid is een subjectief begrip dat voor iedereen anders is,” wordt vaak gezegd. In deze tijd wordt schoonheid vaak beïnvloed door filters op social media.

Er zijn vrouwen die houden van mannen met prominente jukbeenderen, terwijl anderen de voorkeur geven aan een wat voller postuur.

Tegenwoordig ondergaan mensen veel cosmetische ingrepen om te voldoen aan de heersende schoonheidsidealen.

Bijvoorbeeld zijn opvallend volle lippen door injecties populair, terwijl borstvergrotingen minder voorkomen en Brazilian Butt Lifts (BBL’s) juist in opkomst zijn.

Ook het gebruik van b0tox om rimpels te verminderen, is steeds normaler geworden.

Anastasia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit Kiev, Oekraïne, is iemand die ver gaat om aan haar schoonheidsidealen te voldoen.

Ze heeft nu de grootste jukbeenderen ter wereld bereikt. Hoewel ze het prachtig vindt, schrikken velen ervan.

De exacte aard van de injecties in haar jukbeenderen is niet bekend, maar vermoed wordt dat het niet hetzelfde is als bij lipinjecties.

Anastasia is echter niet gestopt. Ze heeft ook een groot uitsteeksel onder haar kaak laten toevoegen, waardoor haar kaaklijn net zo prominent is als haar jukbeenderen.

Het is onduidelijk of dit het einde is van Anastasia’s transformatie, maar het resultaat van haar laatste operatie is indrukwekkend.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven