Vreemde verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij is niet altijd zo netjes geweest’

kojpg

Terwijl de voorbereidingen voor het EK 2024 in volle gang zijn, is bondscoach Ronald Koeman druk bezig, aangezien het toernooi binnen enkele dagen begint.

Tussendoor heeft zijn al jaren gelukkige vrouw Bartina onlangs een openhartig gesprek gevoerd.

Eerst het trieste nieuws, want Bartina heeft onthuld dat de borstkanker recentelijk is teruggekeerd en volgens haar artsen nu een chronische aandoening is.

”Op dit moment ben ik stabiel. Ik heb ongeveer vier of vijf laden vol medicatie. Je kan er oud mee worden. Dat geeft me een prettig, positief gevoel,” zo vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

Ze wonen samen in Spanje, waar ze genieten van een aangenaam leven. Bartina deelt ook wat details over hun relatie, die momenteel goed is maar dat is niet altijd het geval geweest.

”Er kwam een periode waarin ik een persoon ontmoette die ik interessant vond! Dit kwam mogelijk doordat ik op dat moment niet voldoende aandacht kreeg van Ronald, waardoor ik meer aandacht aan die persoon besteedde.”

Bartina besloot uiteindelijk trouw te blijven aan haar echtgenoot, iets wat niet gezegd kan worden van Ronald.

”Hij was niet altijd een voorbeeldig persoon.” Bartina beweert dat hij veel verleidingen heeft moeten weerstaan, hoewel hij ‘misschien wel een keer een slippertje heeft gemaakt’.

Volgens Bartina is dit eigenlijk normaal. ”We hebben geen open relatie, maar mensen zijn niet altijd volledig monogaam in het leven.”

Er wordt aangegeven dat bepaalde zaken tot het verleden behoren. Bartina concludeert: “Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons.”

1. Het is niet zeker of haar echtgenoot Ronald gelukkig is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij niet onschuldig geweest!
3. Wat is de reden om dit met anderen te delen?
4. Waarom zou iemand deze persoonlijke feiten publiekelijk maken?
5. Ronald Koeman lijkt dus geen ideale echtgenoot te zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven