Mart Hoogkamer en vriendin geschrokken: ‘Er is een onderzoek gestart’

WhatsApp Image 2023 05 11 at 145202jpg

Voor Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer was het afgelopen tijd behoorlijk schrikken. Het stel kreeg onlangs te maken met een incident rondom hun huis, wat geleid heeft tot het starten van een onderzoek naar de gebeurtenissen.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Mart en Jennifer zijn pas sinds vorig jaar de bewoners van het huis waar het incident plaatsvond. Op social media deelt Mart zijn ervaring en de angst die de situatie bij hen heeft opgeroepen.

“De politie is net langs geweest,” deelt Mart in zijn bericht. Hij vertelt over het incident en het daaropvolgende onderzoek dat nu gaande is.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

“Er is momenteel een onderzoek aan de gang. De verdachten zijn vastgelegd op camera, inclusief de grijze auto. Ik kan jullie verzekeren dat er geen waardevolle spullen thuis liggen; er is alleen een professioneel getrainde politiehond aanwezig,” voegt hij eraan toe.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

Hij lijkt ook een afbeelding te delen van een mogelijk betrokkene,

Naar aanleiding daarvan heeft Jennifer aan Shownieuws laten weten dat ze “in orde zijn”, terwijl ze aangaf dat het voorval “best schrikken” was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Nadat ze samen in juli 2022 een huis in Rijnsburg hadden gekocht en uitgebreid hadden verbouwd, hebben Mart en Jennifer in 2023 eindelijk hun intrek genomen.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Met als resultaat besloot Jennifer om het interieur volledig te vernieuwen en heeft ze onder andere de bank, de tv-kast, de stoelen en de tafels te koop gezet.

1. Jeetje wat heftig, moet flink schrikken zijn geweest.

2. Hij laat weten dat de politie is geweest

3. Mart is openhartig over wat er gebeurd is

4. Heftig zeg voor Mart en zijn vriendin!

5. De zanger deelt ook beelden op social media.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven