Vrouw (27) trouwt met ex-vader van haar vriend: ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht’

ppp 1jpg

Een relatie tussen de 27-jarige Sydney Dean uit Ohio en haar 51-jarige ex-schoonvader Paul heeft geleid tot een gelukkig huwelijk dat al zeven jaar duurt.

Sydney en Paul kennen elkaar al sinds zij elf jaar oud was, en begonnen met daten toen ze zestien was.

Toen ze elf was, ontmoette Sydney Paul, terwijl ze toen een relatie had met zijn zoon. Nadat die relatie eindigde, bleven ze toch vrienden.

Hoewel ze nog steeds bij Paul over de vloer kwam, negeerde haar ex-vriend haar omdat hij een nieuwe vriendin had. Dit leidde tot Sydney die steeds closer werd met Paul.

De relatie tussen Sydney en Paul verdiepte zich en op haar zestiende begonnen ze te daten.

In Ohio is het officieel toegestaan om te daten vanaf zestien jaar. Uiteindelijk besloten ze in 2016 te trouwen.

Sydney vertelt aan LadBible dat ondanks de kritiek die ze ontvangt op haar relatie, het haar niet raakt. Ze zegt: “Met de man op wie ik al jaren verliefd ben, heb ik op dit moment de beste s*ks van mijn leven.”

Ze heeft een boodschap voor de criticasters: “Ik begrijp dat we elkaar niet op een conventionele manier hebben ontmoet,

“maar zijn zoon schonk me geen aandacht en hij wel. Uiteindelijk ben ik erg blij met mijn keuze binnen de familie.”

Sydney had aanvankelijk moeite om goedkeuring te krijgen van familie en vrienden. Ze zegt: “In het begin wilden ze er niets van weten, maar uiteindelijk is alles op zijn plek gevallen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een stel waren, was ze niet blij.”

“Mijn vader was er ook geen fan van, maar hij woont in een andere staat en zie ik niet vaak. Nu is mijn familie dol op Paul.”


Door haar openheid en het gesprek, hoopt ze een taboe te doorbreken en kritiek op relaties met aanzienlijk leeftijdsverschil aan de kaak te stellen.


“Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses…
2. Ze heeft nu naar eigen zeggen de juiste man binnen de familie aan haar zijde…
3. Op haar 16e begonnen ze in het geheim met daten.
4. Toen ze 11 was, had ze een relatie met zijn zoon…
5. Het paar leeft in volle gelukzaligheid samen, zoals ze bekendmaken…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven