Internet verbaasd: Stel verwacht baby ondanks leeftijdsverschil van dertig jaar!

WhatsApp Image 2024 07 09 at 111434 1jpg

Een vrouw van 30 verwacht een kind van haar 60-jarige echtgenoot en deelt haar ervaring met negatieve reacties op sociale media.

Larry en Mindy Mikla, afkomstig uit Florida, begonnen een relatie in 2015 nadat ze elkaar ontmoetten na een auto-ongeluk waarbij Mindy betrokken was en Larry, destijds politieagent, te hulp schoot.

De twee werden verliefd en trouwden een jaar later, ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil van dertig jaar.

Op dit moment kijken ze uit naar de komst van hun eerste kind samen. Na het delen van het blije nieuws in december ontvingen ze echter boze reacties op sociale media.

Ze werden geconfronteerd met opmerkingen zoals: “Die jongen zal over vijf tot tien jaar geen vader meer hebben” en “Het is triest dat de baby zijn vader niet lang zal meemaken.”

Terwijl Larry en Mindy openlijk spraken over de reacties die ze online ontvingen vanwege hun leeftijdsverschil, benadrukten ze de negatieve opmerkingen, zoals het vergelijken van Larry met een ‘opa’ en het bestempelen van hun relatie als ‘vies’.

Mindy, een YouTuber met meer dan 265.000 abonnees, deelde dat ze een jaar lang video’s maakte voordat ze Larry in haar kanaal introduceerde. Ze werd verrast door de overweldigende stroom van kritiek die ze ontving en daar niet op voorbereid was.

“Tijdens het opnemen van video’s, vroegen mensen met wie ik aan het praten was achter de camera,” deelde ze met Truly.

“Ik was al een jaar actief op YouTube voordat ik Larry onthulde, maar toen de vragen binnenstroomden, heb ik zijn aanwezigheid gedeeld,”

”Er waren veel positieve reacties, maar ook veel kritiek over het leeftijdsverschil, wat ons verraste.”

”Ik was overweldigd door de negatieve reacties en onvoorbereid op de kritiek over het leeftijdsverschil. Nu kan ik er beter tegen, maar het was een leerproces.”

”Veel haat ontvingen we toen we vertelden over onze wens om een kind te krijgen.”

De negativiteit nam toe toen ze bekendmaakten dat ze een kind verwachtten.

”Na de aankondiging van onze zwangerschap groeide de negativiteit en werd ons egoïsme verweten.”

”Het opvallende aan de vervelende opmerkingen is dat tot op heden niemand rechtstreeks naar ons toe is gekomen om dit face-to-face te zeggen.”

”Het zijn eigenlijk alleen online strijders. Ze zouden de confrontatie niet aangaan in persoon, maar hebben geen moeite met typen.”

Zij erkende de positieve kanten van sociale media, zoals het contact met anderen, maar benoemde het als een ‘harsh en veroordelende omgeving’.

”Je kunt connectie vinden met anderen en het gevoel hebben dat je niet alleen bent. Dat is het mooie van sociale media,” aldus haar uitleg.


“De online wereld kan een uitdagende en negatieve plek zijn, maar het is belangrijk om vriendelijk te blijven, ondanks de brute en veroordelende reacties waar je mee kunt worden geconfronteerd,” zegt een bron.


De focus van dit stel ligt op het ontvangen van positieve reacties, ondanks de aanwezigheid van negativiteit in hun online omgeving.


“We zijn dankbaar voor de vele warme reacties en de steun die we krijgen van zoveel mensen,” aldus de bron.


“Het is de impact die we maken op mensen die ons motiveert. Wanneer we horen hoe onze video’s anderen hebben geholpen in moeilijke tijden, realiseren we ons waarom we doen wat we doen,” aldus de bron.

Mindy legt uit: ”Video’s opnemen en foto’s plaatsen heeft een andere motivatie. Het is iets wat we graag doen en we delen ons leven met anderen, hopelijk vinden zij het herkenbaar.”

Nu zijn ze gelukkige ouders en genieten ze nog steeds van elkaars gezelschap. Leeftijd vormt geen belemmering.

1. Vrouw neemt wraak op online pestkoppen!
2. Sterke reactie van vrouw tegen online haat!
3. Koppel ontvangt vreselijke commentaren:
4. Moedige jonge vrouw weerstaat online pesters!
5. Koppel krijgt nare reacties online!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven