Man ontdekt na 12 dagen dat zijn bruid eigenlijk een man is.

islam 1jpg

Een man uit Indonesië stond voor een verrassing twaalf dagen na zijn bruiloft. Degene met wie hij was getrouwd, bleek eigenlijk een man te zijn die zich voordeed als vrouw.


De 26-jarige man ontmoette ‘Adinda Kanza’ via Instagram. Hij was erg enthousiast en dacht dat hij zijn ideale partner had gevonden.


Nadat ze elkaar online hadden leren kennen en verschillende keren hadden afgesproken, waarbij Adinda altijd haar gezicht bedekte en de rest van haar lichaam verborg, werd de man verliefd en vroeg hij haar ten huwelijk.


Het paar gaf elkaar het jawoord op Java in een intieme ceremonie, waarbij Adinda beweerde dat haar ouders waren overleden en daarom niet aanwezig konden zijn.


Adinda bracht als bruidsschat vijf gram goud mee naar de bruiloft. Na de bruiloft wilde de man intiem zijn met zijn echtgenote, maar Adinda verzon steeds excuses.


Ze beweerde last te hebben van menstruatieproblemen, weigerde haar nikab af te doen en wilde niet met de familie van haar man praten.


De man begon argwaan te krijgen en besloot op onderzoek uit te gaan, waarbij hij ontdekte dat Adinda’s ouders nog in leven waren en dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw identificeerde.


Haar ouders waren dus niet op de hoogte van het huwelijk en na het inschakelen van de politie werd Adinda gearresteerd.


Naast het verbergen van haar ware geslacht, had ze ook plannen om de familie van haar partner te bestelen van hun bezittingen.


De man is teleurgesteld achtergebleven en Adinda loopt nu het risico een gevangenisstraf van vier jaar te krijgen.


1. De man vond deze situatie maar erg vreemd…
2. De bruidegom ontdekte meerdere onverwachte zaken
3. Wat een complex verhaal. Hij is teleurgesteld achtergebleven
4. Zijn partner riskeert deze consequentie!
5. Het draaide niet om genegenheid maar om iets anders…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven