Man ontdekt na 12 dagen huwelijk dat zijn vrouw eigenlijk een man is

islam 1jpg

In Indonesië ontving een man onverwachte nieuws twaalf dagen na zijn huwelijk. Degene met wie hij pas getrouwd was, bleek niet te zijn wie hij dacht dat ze was.

Nadat de 26-jarige man in contact kwam met ‘Adinda Kanza’ via Instagram, ontstond er een relatie. Het leek alsof hij de perfecte partner had gevonden.

Na een periode van online en persoonlijke ontmoetingen, waarbij Adinda haar gezicht altijd bedekte, raakte de man verliefd en vroeg haar ten huwelijk.

Het stel trouwde op Java in een bescheiden ceremonie, waarbij Adinda beweerde dat haar ouders waren overleden en niet aanwezig konden zijn.

Ze bracht vijf gram goud als bruidsschat mee naar het huwelijk. Na de bruiloft wilde de man intiem zijn met zijn vrouw, maar Adinda verzon steeds excuses.

Ze beweerde last te hebben van ‘vrouwelijke problemen’, weigerde haar gezichtssluier af te doen en wilde niet communiceren met de schoonfamilie.

Door argwaan te krijgen en op onderzoek uit te gaan, ontdekte de man dat Adinda’s ouders nog in leven waren en dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw identificeerde.

Het bleek dat haar ouders niets afwisten van het huwelijk en nadat de politie was ingeschakeld, werd Adinda gearresteerd.

Naast het verbergen van haar werkelijke geslacht, had ze ook plannen om de familie van haar partner te beroven.

De man is teleurgesteld achtergebleven en Adinda riskeert nu een gevangenisstraf van vier jaar.

1. De man vond deze zaken merkwaardig…
2. De bruidegom kwam meerdere verrassende feiten tegen
3. Wat een ongelofelijk verhaal. Hij bleef teleurgesteld achter
4. Zijn partner riskeert deze bestraffing!
5. Het ging niet om liefde, maar om iets anders…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven