Jessica wil haar stem veranderen en besluit een operatie te doen!

WhatsApp Image 2024 06 10 at 111118 4jpg

Een beslissing nemen om van geslacht te veranderen, is een complex proces dat hormonale therapie en meerdere chirurgische ingrepen kan omvatten.

Dit proces kan vele jaren in beslag nemen en het is belangrijk dat de stem overeenkomt met het nieuwe uiterlijk na alle operaties. Het blijkt dat dit ook op chirurgische wijze aangepakt kan worden.

Na haar transgender-transformatie, waarbij ze van Rodrigo Alves naar Jessica Alves ging, heeft Jessica op 36-jarige leeftijd de keuze gemaakt om vrouw te worden. “Ik ontdekte dat ik transgender was, hoewel ik altijd al wist dat ik anders was dan anderen.”

Met een totale investering van meer dan £800.000 in haar transformatie, inclusief procedures om haar stem te feminiseren, heeft Jessica ervoor gezorgd dat haar stem overeenkomt met haar vrouwelijke uiterlijk.

Ze vond het belangrijk om niet langer een mannelijke stem te hebben nu haar uiterlijk overeenkomt met dat van een vrouw. Jessica heeft daarom een stemoperatie ondergaan om dit te bereiken, waarbij “het resultaat haar verwachtingen overtrof.”

Na een week was het haar niet toegestaan om te praten.

De operatie, die gezichts- en stemfeminiseringschirurgie omvatte, vond plaats in het Kamol ziekenhuis in Bangkok.

Haar stem is duidelijk anders na de operatie, maar klinkt nog niet helemaal natuurlijk. Jessica zal veel stemoefeningen moeten doen om een meer natuurlijke stem te krijgen.

De vraag blijft of Jessica tevreden zal zijn met het resultaat of dat een nieuwe operatie op de planning staat.

1. Oordeel zelf of de ingreep een verschil heeft gemaakt…
2. Tegenwoordig is alles mogelijk….
3. Bekijk de video en oordeel zelf of het goed gelukt is….
4. Ze moet nog wel flink oefenen met haar stem….
5. Het moet toch niet gekker worden….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven