Joost Klein geeft duidelijke hint: boodschap voor het Eurovisie Songfestival!

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080347 1jpg

Zondagavond betrad Joost Klein het podium van het Freshtival in Enschede, voor het eerst sinds zijn diskwalificatie van het Eurovisie Songfestival. Hij bedankte het publiek van harte en zei: “voor jullie liefde.”


Met een verkorte hardstyleremix van zijn Songfestival-nummer “Europapa” opende Klein zijn show. Hij verklaarde: “Ik ben nu een internationale artiest, ik houd van jullie allemaal.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Gedurende de show zweeg Klein over zijn diskwalificatie. Aan het einde van zijn optreden zei hij: “Ik weet dat iedereen aan het wachten is tot ik iets verkeerds zeg, maar ik lach gewoon.”


Klein, ook bekend als in de showbizz als Klein, gaf aan ontroerd te zijn door de enthousiaste menigte met de woorden: “Mijn naam is Klein en je kunt me niet klein krijgen, ouwe.”


Terwijl het publiek juichte, klapte en floot, hield Klein een moment stilte en sprak: “Bedankt voor jullie liefde, we hebben meer liefde nodig.”


In the midst of his performance, Klein also broke the silence on his social media. On Instagram, he posted in his story “Love always wins” with a blue heart emoji.


While playing a short remixed version of “Europapa” multiple times, he did not perform the full song.


However, he did perform songs like “Friesenjung,” “Droom Groot,” and “Wachtmuziek.” Additionally, he introduced three new tracks.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Joost Klein also stood out with a peculiar piece of clothing: a shirt from American Idol from 2006. This doesn’t seem like just a random choice.


Na onderzoek van hints uit “Wie is de Mol?” door Telegraaf-journalist Max van den Broek, is er een interessante ontdekking gedaan.


“Joost droeg een shirt van American Idol 2006. De winnaar van dat jaar, Taylor Hicks, had het jaar ervoor ook meegedaan maar niet gewonnen. Het jaar erna won hij wel,” verduidelijkt Van den Broek.


“Zou dit betekenen dat Joost volgend jaar opnieuw zal deelnemen aan het Songfestival? Molloten, never stop molloting.”


De actie van Joost suggereert mogelijk zijn terugkeer naar het Eurovisie Songfestival in 2025. De vraag blijft of dit werkelijkheid zal worden. Maar als het gebeurt, zal het zeker opvallend zijn.

In de tent waar Klein zijn optreden gaf, was ruim op tijd voor aanvang al geen plaats meer te vinden. Het gebied rondom het podium kreeg extra beveiliging en werd afgebakend met hekken, zoals onze verslaggever ter plekke meldde.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De capaciteit bij het podium was beperkt tot ongeveer achtduizend personen, terwijl het totale aantal festivalgangers rond de 30.000 lag.

Om de drukte onder controle te houden, werden hekken geplaatst direct naast de tent en deze gesloten rond 21.00 uur. Vanuit de lucht hield de organisatie toezicht met behulp van drones.

1. Zal dit betekenen wat velen denken?
2. Toch wel opvallend! Dit lijkt inderdaad een hint te zijn.
3. Dit zou natuurlijk zo maar eens een feit kunnen gaan worden.
4. Wellicht gaat dit toch de werkelijkheid worden straks.
5. Ik denk dat heel veel mensen dit willen weten.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven