Joost Klein is niet blij: ‘dat is niet helemaal mijn stijl’

WhatsApp Image 2024 04 30 at 082814jpg

De Nederlandse afgevaardigde van het Eurovisie Songfestival, Joost Klein, heeft zijn ongenoegen geuit over het vroegtijdig vrijgeven van beeldmateriaal van zijn repetities door de organisatie.

Klein vindt dat hierdoor een deel van de verrassing wordt weggenomen. Hij deelde mee aan de pers op Schiphol, voordat hij vertrok: “Dat verpest ‘de grap’ een beetje,”.

Klein, die zich voorbereidt op zijn aankomende optredens, is kritisch over de manier waarop de sociale media van Eurovisie worden beheerd.

“De social media van Eurovisie kunnen wel wat beter, dat is niet helemaal mijn stijl,”, merkte hij op.

Hiermee verwees hij naar de vrijgegeven foto’s en video’s van de repetities, die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.

Klein, die zijn act voor de show liever geheim had gehouden, vergelijkt zijn voorkeur met die van een goochelaar wiens trucs geheim blijven tot de show.

“Je gaat ook niet bij een goochelaar de repetities filmen toch?”, voegde hij eraan toe.

Voorafgaand aan zijn vertrek wilde Klein weinig kwijt over de details van zijn show.

Zijn eerste repetitie staat gepland op dinsdag, gevolgd door een tweede sessie op vrijdag.

Klein zal volgende week donderdag optreden in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival, waar hij samen met vijftien andere landen strijdt voor een van de tien beschikbare finaletickets.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven