Onderzoek naar Joost Klein gestart door organisatie.RowStyles mag niet meedoen.

josstjpg

De repetitie voor zijn finaleoptreden vandaag is onverwachts niet toegestaan aan Joost Klein.

Er loopt een onderzoek van de European Broadcast Union (EBU) naar een ‘incident’ met de Nederlandse artiest, maar de details zijn niet bekendgemaakt.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De EBU verklaarde: “We onderzoeken momenteel een incident rond de Nederlandse inzending. Joost zal voorlopig niet repeteren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Joost Klein, die gisteren door ging naar de finale en vandaag als vijfde act zou repeteren, mag plotseling niet het podium op, zonder opgaaf van reden. Hoewel hij aanwezig is in de arena, is hem de toegang tot het podium ontzegd.

Het lijkt erop dat dit besluit op het laatste moment is genomen, aangezien technici al bezig waren met het voorbereiden van de podiumattributen voor zijn optreden.

In verband met Joost heeft zowel het ANP als Shownieuws verslag uitgebracht over de gebeurtenissen, zonder reactie tot nu toe van Joost’s team.

Joost’s succesvolle doorgang naar de finale vond plaats in Malmö, Zweden, zoals voorspeld door bookmakers en fans.

Israël heeft zich ook gekwalificeerd voor de finale van het Eurovisie Songfestival, met lof voor Eden Golan’s uitvoering van “Hurricane”, waardoor het land van de tiende naar de tweede plaats steeg.

De finale zal plaatsvinden op zaterdag, waarbij Zweden als gastland automatisch geplaatst is, evenals de ‘Big Five’ landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Het team rondom Joost houdt zich stil

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven