Deze bekende Nederlander heeft kritiek op Joost Klein: ‘Het is respectloos’

joosjpg

Joost Klein en talloze fans hebben helaas een nare tijd beleefd tijdens het Eurovisie Songfestival.


Niet iedereen is echter even positief over hem, waaronder opvallend genoeg Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: 'heb ik besloten te stoppen'

Op 72-jarige leeftijd heeft Huisman publiekelijk zijn goedkeuring gegeven aan de beslissing om Joost te schrappen en heeft expliciet verklaard geen respect te hebben voor Klein, vanwege de schade die Joost naar verluidt aan Nederland heeft toegebracht met zijn acties.


Henny heeft zijn duidelijke mening geuit op het platform X (voorheen Twitter), waar hij kritiek leverde op Klein’s handelingen met de Nederlandse vlag.


Hij schreef: “Ik persoonlijk vind het rare gedrag van Joost Klein met de vlag van Nederland, onder andere over je hoofd, meer een reden tot gediskwalificeerd worden dan tegen een vervelende cameravrouw roepen: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Een opmerking van een volger lokte diverse reacties uit, waarbij werd opgemerkt dat Joost ‘altijd met een vlag over zijn hoofd zit’. Henny’s reactie was helder: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, uitte ook kritiek op Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Santegoeds vond dat AvroTros tijdens het incident met de vlag had moeten ingrijpen met een vermaning: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, heeft een ander standpunt. Zij suggereert dat de diskwalificatie mogelijk overdreven was, maar voegt toe:

“Mocht dat niet het geval zijn, dan kan het voor Nederlanders een eye-opener zijn dat niet elk land agressie als normaal beschouwt en dat dit gevolgen met zich meebrengt.”

Met diverse standpunten wordt de complexiteit en emoties rondom Klein’s participatie en diskwalificatie bij het songfestival belicht.

Deze twee bekende mannen halen fel uit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven