Nieuw nieuws over Frans Bauer Junior: ‘We krijgen steeds berichten’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

In de wereld van Frans Bauer wordt er vertrouwd op de zanger zelf. Maar geldt dat ook voor zijn zoons? Dat lijkt niet het geval volgens Juicechannel.

Zoon Frans Bauer Jr. wordt zelfs beschuldigd van regelmatig vreemdgaan. Volgens het juicekanaal heeft hij “gedaan alsof hij single was!”

In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” wordt getoond dat Frans Bauer Jr. weer herenigd is met Emy.

Het blijft onduidelijk waarom de relatie stukliep volgens Frans en Mariska, maar volgens Juicechannel heeft Frans Jr. Emy vaak bedrogen.

“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” zo staat te lezen op Juicechannel’s Instagram-account. “Hij ging vreemd met meerdere meiden.”

Er werd altijd gedacht dat hij vrijgezel was en door het ontbreken van sporen op Instagram, geloofden mensen hem.

Toen Emy echter verscheen in de realityserie, kwam Frans’ leugen aan het licht. De meiden, met wie Frans ontrouw was, ontdekten zijn bedrog en namen contact op met Emy, zo meldt het kanaal.

Één van deze meiden was anderhalf jaar lang in contact met Frans via social media. In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij wees hem af.

Juicechannel deelt meerdere berichten die de ontrouw van Frans aantonen, waaronder een Snapchat-gesprek. Er wordt beweerd dat Frans vaker ontrouw is geweest.


“Er blijven berichten binnenkomen van dames die contact hebben gehad met Frans en zich niet bewust waren van zijn relatie.” Ook Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, wordt beschuldigd van contact met andere dames.


“Christiaan gedraagt zich op dezelfde manier, maar gaat iets subtieler te werk. Toch flirt hij erop los op Snapchat,” zo meldt een bron in een bericht aan Juicechannel.


1. Ai, als deze berichten waar zijn, is dat niet heel positief.
2. De focus ligt nu op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn zeker geen opbeurende berichten.
4. Wat zullen zijn ouders hiervan denken?
5. Oei, dit zijn absoluut geen gunstige berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven