Frans Bauer junior doet iets geks: Hij doet alsof hij Mariska is!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

Op dit moment draait de aandacht van de juicekanalen om Frans Bauer Jr., de zoon van Frans en Mariska.

Het laatste nieuws over hem heeft betrekking op een opmerkelijk incident. “Hij deed alsof hij in het ziekenhuis lag!”

Een week geleden berichtte Juicechannel dat Frans Jr. niet trouw was tijdens zijn relatie met Emy. “Hij bedroog meerdere meiden.”

”Hij deed zich altijd voor als vrijgezel, en omdat er op Instagram geen bewijs van zijn relatie te vinden was, werd dit geloofd,” zo verklaarde Juicechannel op Instagram.

Sindsdien ontvangt het kanaal voortdurend verhalen over de zoon van Frans. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”

Frans Jr. had onlangs een date gepland, maar plotseling was hij onbereikbaar op het afgesproken tijdstip. Zijn date probeerde hem te bereiken, maar kreeg geen reactie van Frans.

Volgens Juicechannel, was het bericht dat ze ontving van Mariska, met wie ze dacht te corresponderen.

Uit het bericht dat van Frans Jr.’s telefoon kwam, blijkt: “Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar.”

Verder werd gemeld, “Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!”

Volgens de verklaring van Juicechannel was het niet Mariska die het bericht schreef, maar “Dit was gewoon Frans zelf,” aldus Juicechannel.

“Later beweerde Frans dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Maar later bleek dat deze foto van een eerdere operatie was.”

Frans Jr. probeerde zijn date te misleiden door een ziekenhuisfoto te sturen, maar zij doorzag het bedrog.

“Haar vriendin stuurde vervolgens een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij wist van niets.”

1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven