Max Verstappen en Kelly Piquet zijn erg boos: ‘stom en raar’

vsjpg

In een post op Instagram heeft Kelly Piquet haar frustraties geuit over de langdurige periode waarin nepnieuws haar blijft achtervolgen, nu al drie jaar lang.


“Deze valse beschuldigingen van bepaalde individuen op Instagram en TikTok zijn krankzinnig en belachelijk,” deelde de partner van Max Verstappen met haar twee miljoen volgers.

Vriendin Max Verstappen met de grond gelijk gemaakt na plaatsen van deze verjaardagsfoto!

In haar post benadrukt Piquet de tweeslachtige aard van het online landschap, waar het zowel een positieve als een bedreigende omgeving kan zijn wanneer onjuiste informatie en leugens zich verspreiden.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

Zij twijfelt over de beste aanpak om de haat die voortvloeit uit onwaarheden te bestrijden.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

Volgens Piquet wordt ze al meer dan drie jaar geconfronteerd met een vloedgolf van beschuldigingen, roddels, verzonnen scenario’s, valse getuigenissen en mogelijks gemanipuleerde screenshots.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

Er wordt gezegd dat de voorbije maanden deze beschuldigingen volgens haar “een nieuw niveau” hebben bereikt, wat haar heeft aangespoord om openbaar te reageren.

Kelly Piquet overspoeld door berichten na delen van dit kiekje: ‘Relax jongens’

Ondanks dat ze niet specifiek ingaat op de aard van de beschuldigingen, benadrukt Piquet dat ze trots is op haar waarden, moraal en manieren.


Haar partner Max Verstappen voegde ook een reactie toe onder het bericht, waarin hij zijn steun betuigt en oproept tot een einde aan de situatie.

Max Verstappen en Kelly Piquet niet meer samen? ‘in deze tijd opvallend’

“Er is geen plaats voor haat in deze wereld,” benadrukt Verstappen, terwijl hij verklaart dat het koppel gelukkig is en weet wat waar is binnen hun familie.

1. Toch wel ontzettend heftig voor dit koppel.
2. Kunnen alleen maar hopen dat hier een eind aan gaat komen.
3. Goed dat dit nu eens hardop wordt uitgesproken
4. Toch wel heftig en verdrietig voor dit stel.
5. Gaat hier ooit een eind aan komen?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven