Hoe is het nu met Joost Klein na het teleurstellende weekend?

jjjpg

Na het Eurovisie Songfestival is Joost Klein, de Nederlandse deelnemer, zondagavond veilig teruggekeerd naar Nederland.

Volgens RTL Boulevard is Joost Klein rond half acht geland op Lelystad Airport, waar hij arriveerde met een privévliegtuig.

Zijn terugkomst volgt op de omstreden diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival, na een incident met een cameravrouw na zijn optreden in de tweede halve finale.

Zowel NPO als AVROTROS hebben bezwaar aangetekend tegen de beslissing. AVROTROS beweert dat het slechts om een “dreigende beweging” ging, terwijl de European Broadcasting Union (EBU) aangaf dat de cameravrouw een ander verhaal heeft.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Ook werd gemeld door de Zweedse krant Aftonbladet dat haar camera aanzienlijk beschadigd raakte tijdens het incident.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Omtrent de toestanden, zei Twan van de Nieuwenhuijzen, hoofd van de selectiecommissie, tegen RTL Boulevard dat Klein het “best wel oké” doet.


Het weekend werd beschreven als emotioneel en complex door hem, waarbij de verwerking van emoties nog niet volledig is afgerond.


“We zijn natuurlijk heel erg teleurgesteld,” voegde hij eraan toe. Ondanks de tegenslag heeft het team de finale gevolgd, zij het met gemengde gevoelens.


Klein heeft zelfs deelgenomen aan een afterparty van het Songfestival. “Joost is een knappe en sterke persoonlijkheid. Zo staat hij daar in en zo gaat hij ermee om,” concludeerde Twan.


Deze editie van het songfestival zal niemand inderdaad snel vergeten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven