Nieuwe WhatsApp update zorgt voor boosheid bij gebruikers: ‘Het maakt me ongemakkelijk’

whatsjpg

Recentelijk heeft WhatsApp subtiel maar duidelijk aanpassingen doorgevoerd in hun app voor zowel Android als iOS gebruikers.

Onder de gebruikers heeft deze verandering van WhatsApp opvallend genoeg wisselende reacties opgeroepen.

De bekende statusmeldingen zoals ‘typen’ en ‘online’ worden nu weergegeven als ‘Typen’ en ‘Online’ met hoofdletters, in plaats van de gebruikelijke kleine letters.

Deze kleine verandering lijkt wellicht onbelangrijk, maar heeft verrassend genoeg voor de nodige ophef gezorgd.

Vele gebruikers uiten hun frustratie en verwarring over de keuze van WhatsApp om hoofdletters te gebruiken. Een gebruiker deelde zijn gevoelens op het sociale mediaplatform X door te zeggen:

“Waarom moest WhatsApp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels.” Op hetzelfde platform voegen anderen toe:


“Het valt me op dat WhatsApp hoofdletters heeft gebruikt voor ‘Online’ en ‘Typen’ en dit stoort me meer dan ik zou willen toegeven.”


Ondanks dat sommige gebruikers nauwelijks veranderingen hebben opgemerkt, lijkt het erop dat een aanzienlijk deel van de WhatsApp-gebruikersgemeenschap niet blij is met deze visuele wijziging.


Dit illustreert hoe zelfs kleine aanpassingen in een veelgebruikte app als WhatsApp voor veel opschudding kunnen zorgen onder de gebruikers.


“Wie raakt er nog meer zo onverklaarbaar geïrriteerd door de recente iOS-update van Whatsapp? Ik kan er niet tegen dat Online en Typen nu met hoofdletters zijn.” 


1. Er zijn veel gebruikers die hier niet blij mee zijn.
2. Deze nieuwe update veroorzaakt ongenoegen en argwaan.
3. Veranderingen leiden tot aanzienlijke irritatie.
4. Er zijn mensen die dit nog niet hebben opgemerkt!
5. Heb jij het al gezien?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven