Vrouw vindt geen baan vanwege haar uiterlijk: ‘Mannen raken afgeleid door mij’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

“Amy beweert dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’.”


“Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een platform waar ze hun rondingen laten zien en weinig verhullende kleding dragen.”


“Dit kan enorm veel geld opleveren, waardoor velen niet meer ‘echt’ willen werken. De Amerikaanse Amy Kupps verdient flink wat geld op een bekend platform.”


“Volgens haar doet ze dit niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever dan een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.”


“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden leidinggevenden tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.”

Vertelde Amy: “De manager tijdens de sollicitatie in de winkel raakte helemaal van slag. Hij kon alleen maar naar mijn borsten kijken en begon te zweten.” Ervaringen die Amy heeft meegemaakt tijdens sollicitatiegesprekken. Precies, het bleef niet alleen bij kijken.

Ze vervolgde: “Tijdens ons gesprek wilde hij snel naar het toilet gaan. Toen hij opstond, viel iets aan zijn broek op. Vervolgens vertelde hij me dat ik geen kans maakte omdat ik beter model kon worden.”

Ook bij andere sollicitaties heeft Amy soortgelijke ervaringen gehad. “Bij een sollicitatiegesprek bij Mercedes staarden de monteurs zo intens naar me dat ze een auto tegen de garagedeur lieten botsen. Mijn lichaam heeft een betoverend effect op mannen,” aldus Amy.

Hier zie je een foto van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken over haar vermeende geschiktheid voor werk of andere veronderstellingen.

1. Ze wil zo graag een normale baan maar is gewoon te knap…
2. Oordeel zelf, te knap of gewoon te lui…?
3. Naar eigen zeggen is het altijd al een probleem geweest.
4. Het is volgens haar een feit dat ze gewoon TE knap is..
5. Dit is toch wel erg zielig voor haar…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven