Waarom je nooit een uitvaart moet bekijken via een livestream als je staat te douchen!

uitvjpg

Soms kan het lastig zijn om een uitvaart van een dierbare bij te wonen wanneer je in het buitenland verblijft.

Zoom en andere technologieën bieden gelukkig nu de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de ceremonie. Op die manier kun je de dienst volgen en zelfs gezien worden door andere deelnemers.

Soms kunnen er echter ongelukkige incidenten plaatsvinden, zoals onlangs gebeurde met een vrouw uit Londen, die nu wellicht twijfelt om Zoom opnieuw te gebruiken.

De vrouw nam deel aan een Zoom-meeting terwijl ze per ongeluk naakt onder de douche stond, voor het oog van alle andere deelnemers.

De vrouw had eerder een dierbare verloren – een vader van drie kinderen die lang ziek was voordat hij overleed – en besloot daarom via Zoom de uitvaart bij te wonen. Ze dacht snel nog even te kunnen douchen voor de dienst begon.

Zonder dat ze het door had, stond ze enkele minuten lang naakt voor de camera terwijl ze zichzelf waste. Dit zorgde voor een ongemakkelijke situatie tijdens de meeting.

Een van de deelnemers aan de Zoom-meeting nam het incident op en deelde het online, wat uiteraard zeer pijnlijk was voor de vrouw.

Hierdoor kwam de vrouw ongewild in een ongelukkige situatie terecht, wat haar al moeilijke situatie nog verergerde door de extra aandacht op internet.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven