Martien Meiland deelt zijn mening over Joost Klein: ‘Het maakt me helemaal dol’

mjpg

In een recente uitzending van Shownieuws op SBS6 deelde Martien Meiland, bekend van het programma “Chateau Meiland”, zijn gedachten over de Nederlandse bijdrage aan het Eurovisie Songfestival, vertolkt door Joost Klein.

Martien uitte zijn opwinding over het nummer, dat volgens hem ontzettend aanstekelijk is.

“Ik ben er helemaal weg van,” verklaarde hij, doelend op hoe het deuntje in zijn gedachten blijft hangen, zelfs ’s nachts.

Martien, die bekendstaat als een fervent liefhebber van het Songfestival, voorspelt ook succes voor Joost Klein tijdens het evenement.

“Ik ben ervan overtuigd dat hij gaat winnen,” sprak hij vol vertrouwen uit. Daarnaast benadrukte hij het belang van enkele verrassingen te bewaren tot aan het optreden zelf.

“Niet alles moet vooraf al onthuld worden. Dat doen we pas op donderdag,” lichtte hij toe, waarbij hij aangaf dat de volledige act pas tijdens het festival onthuld zal worden.

De performance van Joost Klein is zorgvuldig samengesteld, bevestigde Gover Meit, zanger en creatief directeur, een dag voor de start van het Songfestival aan het ANP.

Elk aspect van de act is minutieus gepland om een diepgaande indruk te maken.

Dit zorgt ervoor dat de verwachtingen rondom de veelbesproken Nederlandse bijdrage hooggespannen zijn.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven