Martien en Erica praten verrassend over dure spullen: ‘Allemaal onzin’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 104907jpg

In Nederland is de familie Meiland een bekend fenomeen. Hun imposante villa’s en luxueuze auto’s wekken de indruk dat ze om materiële rijkdom geven. Maar in werkelijkheid ontkennen ze dit?

In hun realityshows presenteren de Meilandjes graag hun luxe levensstijl, inclusief kostbare renovaties en snelle auto’s. En wanneer ze niet bezig zijn met luxe, zijn ze aan het verhuizen.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen'

Echter beweren Martien en Erica in een interview met Weekend dat dit slechts schijn is! Ze streven naar een simpel leven. En wie dacht dat luxueuze geneugten onmisbaar voor hen waren, heeft het mis!

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen'

Voor hun nieuwe programma reizen Martien en Erica door heel Europa om te kamperen, zonder veel luxe. “Ik heb niet veel luxe nodig, ik hou niet van een luxe leven,” zegt Erica.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“Het is prettig om in een kleine camper op reis te gaan en ik hoop dat we een avond regen krijgen, zodat we gezellig binnen spelletjes kunnen spelen.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Hoewel luxe aanwezig is wanneer het op hun huizen aankomt, kiezen ze ervoor om momenteel een eigen villa te laten bouwen waar ze in het komende jaar zullen intrekken, terwijl ze toch de eenvoud willen behouden.

Man haalt snoeihard uit naar de familie Meiland: ‘ronduit onaangenaam’

“Tegenwoordig hebben veel mensen een regendouche in het plafond, maar dat is niet echt iets voor mij,” zei Martien. “Ik geef de voorkeur aan een gewone douchekop. Voor mij is dat gedoe met die regendouches niet nodig.” 

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

De vraag blijft of luxe en rijkdom echt zullen worden vermeden door de Meilandjes, maar de bouw van hun eigen villa spreekt voor zich!

Martien Meiland sceptisch over deze dame: ‘die staat te boek als onbetrouwbaar!’

1. Dit gaat echt niemand geloven hoor!
2. Dat kunnen ze we zeggen maar we zijn niet helemaal gek!
3. Bijzondere uitspraken, geloven ze het zelf?
4. Ze bewijzen toch telkens weer het tegendeel
5. Keep on dreaming, moeilijk te geloven…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven