Maxime Meiland krijgt het zwaar: ‘verdient aan het verspreiden van leugens’

WhatsApp Image 2024 04 11 at 135231jpg

Er is een juridisch geschil gaande tussen Maxime Meiland en de man die beweert dat zij hem valselijk beschuldigt.

De man, die onlangs zijn kant van het verhaal deelde op Roddelpraat, beweert dat Maxime toenadering zocht in de bosjes, en niet andersom.

Hij herinnert ook een incident op een eerder verjaardagsfeest van Maxime, waar zij afwezig was en het verjaardagsgeld ergens werd achtergelaten.

De man heeft een rechtszaak aangespannen om zijn onschuld te bewijzen, maar de rechter oordeelde in het voordeel van Maxime en hij moet nu meer dan 4.000 euro aan proceskosten betalen.

Maxime heeft beslag laten leggen op zijn bankrekening, wat hem beperkt in zijn financiële handelingen.

Om de kosten te dekken en een bodemprocedure te starten, is de man een crowdfundingsactie begonnen, waarbij hij opmerkt dat hij moet betalen om de waarheid aan het licht te brengen, terwijl Maxime geld verdient aan het verspreiden van leugens.

Het blijkt dat de man aanzienlijke steun krijgt van Nederlanders, met een donatie van meer dan 12.000 euro door 844 mensen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven