Medewerkers vertellen geheimen over McDonalds gerechten die ze niet zullen eten

mcdo 1jpg

Er is een variëteit aan gerechten beschikbaar bij McDonald’s, naast de populaire Big Mac, en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.


McDonald’s medewerkers, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ook regelmatig met personeelskorting consumeren, hebben inzicht in welke gerechten de moeite waard zijn om te bestellen.


Business Insider heeft gesproken met zowel huidige als voormalige medewerkers om inzicht te krijgen in welke maaltijden ze liever vermijden. Hier volgen vier van de minder populaire gerechten onder het McDonald’s personeel:


De Filet-O-Fish heeft een rijke geschiedenis bij McDonald’s, als het eerste niet-hamburgergerecht op het menu in 1965, en is sindsdien een bekend gerecht. Vooral tijdens de vastentijd is het populair vanwege de vleesloze optie op vrijdagen voor katholieken.


Voormalig president Trump beschouwde dit zelfs als een van zijn favoriete gerechten en bestelde vaak twee visburgers tegelijk, naast twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.


Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen die met Business Insider hebben gesproken, is dit gerecht toch echt minder populair.


Volgens een voormalige medewerker uit Virginia is de Filet-O-Fish vooral geschikt voor oudere klanten omdat het makkelijker te kauwen is, maar zelf vindt hij de smaak ervan niet lekker. Een ander personeelslid beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.


Een medewerker uit Minnesota heeft aangegeven dat hij nooit voor de gezondere opties op het menu kiest, zoals de salades.


Hij is geen fan van al die sla en groenten en vindt bovendien dat de calorieën verrassend hoog zijn.


De ‘Crispy Chicken Salad’ bevat bijvoorbeeld 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.


Twee andere medewerkers hebben aan Business Insider verteld dat ze de kipburgers vermijden omdat deze vol zitten met boter en daardoor ongezonder zijn dan ze lijken.


Een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging heeft aangegeven dat hij altijd de nieuwe gerechten op het menu vermijdt ten gunste van de basisproducten van de fastfoodketen.


Ondanks het gevarieerde menu van McDonald’s vallen niet alle gerechten in de smaak bij het personeel, vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes die een rol spelen bij hun menukeuze.


Onthoud dat smaken verschillen en wat de een lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.


Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven