McDonald’s medewerkers zeggen dat ze deze 4 gerechten nooit eten!

mcdo 1jpg

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om fastfood, en McDonald’s staat bekend om zijn geliefde Big Mac naast een breed scala aan andere gerechten.

McDonald’s medewerkers, die de maaltijden niet alleen bereiden maar ook regelmatig met personeelskorting consumeren, weten misschien het beste welke gerechten ze liever overslaan.

Business Insider heeft gesproken met zowel huidige als voormalige medewerkers om te ontdekken welke maaltijden ze liever niet eten. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis en is een icoon geworden sinds het in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu was. Het is vooral populair tijdens de vastentijd, wanneer katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Voormalig president Trump is zelfs een fan van de Filet-O-Fish, waarvan hij vaak twee tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmee Business insider heeft gesproken, worden bepaalde gerechten liever vermeden door het personeel.

Insider vertelde dat, ondanks het gerecht, het toch minder populair is.

Een voormalige medewerker uit Virginia merkte dat de Filet-O-Fish vooral geliefd is bij oudere klanten, omdat het makkelijker te kauwen is, maar persoonlijk houdt hij niet van de smaak. Een ander personeelslid omschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Uit Minnesota zei een medewerker dat hij zelden voor de gezondere opties op het menu kiest, zoals de salades.

Hij is geen fan van de overvloed aan sla en groenten en vindt bovendien dat de calorieën verrassend hoog zijn.

Als voorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee andere medewerkers hebben aan Business Insider onthuld dat ze de kipburgers vermijden, omdat deze boordevol boter zitten en daardoor ongezonder zijn dan men zou denken.


Een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging heeft laten weten dat hij bij voorkeur de basisproducten van de fastfoodketen verkiest boven de nieuwe gerechten op het menu.


Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel, vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes die invloed hebben op hun menukeuze.


Het is van belang om te beseffen dat smaken verschillen, en wat de een lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.


1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven