Vader van drie kinderen wordt vrouw: Nu twee moeders in het gezin!

2m 1jpg

In sommige gevallen kan het leven volledig veranderen door de keuzes van een partner omdat niets zo veranderlijk is als de mens.


Voor een koppel dat acht jaar getrouwd was en samen drie prachtige kinderen heeft, kwam dit besef op een onverwachte manier tot stand.


Ontdekkend dat zijn ware identiteit eigenlijk die van een vrouw was, besloot de vader van het gezin voortaan als moeder door het leven te gaan.


Na lang zelfonderzoek koos hij ervoor zijn gevoelens te accepteren en de transitie naar vrouwelijkheid te maken.


De voormalige vader voelt zich nu volledig gelukkig als vrouw, wat heeft geresulteerd in twee moeders in het gezin voor de kinderen.

Er was een aanpassingsperiode voor het gezin vanwege de nieuwe situatie, maar ze werden verrast door de reacties van hun naasten.

Niet iedereen reageerde begripvol, maar op social media werden ze al snel bekend en kregen ze veel vragen van geïnteresseerde volgers.

@shayescott That escalated quickly 🥰🏳️‍⚧️ #love #family #trans #lgbt #marriedlife #transgender ♬ Belong Together (Sped Up) – Mark Ambor

1. Er zijn nu twee moeders voor de kinderen.
2. Dit koppel is inmiddels een fenomeen op sociale media!
3. De voormalige vader is nu gelukkig als vrouw!
4. Het is verrassend om te zien wie eerst de vader was!
5. Een opmerkelijk en bijzonder verhaal:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven