De aap komt uit de mouw: Martien onthult ware reden verkoop pension!

WhatsApp Image 2024 04 25 at 120840jpg

Na slechts een jaar van operationele activiteiten hebben de Meilandjes besloten om hun pension Code Rosé van de hand te doen.

Een recente onthulling van Martien Meiland werpt wat licht op de motieven achter deze onverwachte stap.

Initieel hadden Erica en Martien de intentie om het pension voor de lange termijn te behouden.

De meer afgezonderde omgeving van het pension bood echter een welkome privésfeer, in tegenstelling tot hun voortdurende interactie met gasten in hun Franse kasteel.

“Ik ga gewoon terug naar mijn eigen huis,” verklaarde Martien in een interview met het weekblad Party. “In Frankrijk was het continu, maanden achter elkaar. Dat was niet vol te houden.”

Ondanks de aanvankelijke voordelen, bleek het pension uiteindelijk niet goed te passen bij de familie Meiland.

Martien deelde zijn ervaringen: “Ik heb een hele maand achter elkaar het ontbijt verzorgd, elke dag van de week, inclusief weekends.”

Hij beschreef hoe hij dagelijks om vijf uur ’s ochtends opstond om acht gasten te bedienen.

Hoewel het poseren voor foto’s met gasten een hoogtepunt van hun bezoek was, was het idee om alleen voor fotomomenten aanwezig te zijn en het ontbijt door personeel te laten verzorgen geen optie voor Martien.

De gasten waardeerden juist de persoonlijke interactie met de familie Meiland. “We hebben leuke gasten. Daar draait het om,” aldus Martien.

Ondanks de aangename ervaringen met de gasten, vond Martien het steeds uitdagender om dagelijks te serveren.Interessant. “Als ik iets niet meer leuk vind, dan houdt het op,”

Onder de volgers van de familie heeft de aankondiging van de verkoop van het pension voor bezorgde reacties gezorgd.

Een volger deelde zijn zorgen: “Mijn vader wordt binnenkort 60 en we hadden het pension geboekt als verrassing. Ik hoop dat jullie er nog zijn om deze verrassing mogelijk te maken.”

Een andere volger twijfelde over haar geplande bezoek: “Ik keek ernaar uit, maar nu weet ik niet meer of het de moeite waard is om te komen! Kan ik mijn geld terugkrijgen?”

De Meilandjes hebben besloten om hun pension te verkopen, wat een nieuwe wending betekent in hun ondernemersavonturen en wat nog steeds resoneert bij hun toegewijde fanbase.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven