Mensen praten over het gewicht van Nicol Kremers.

WhatsApp Image 2024 05 10 at 081307jpg

Nicol Kremers heeft na het beëindigen van haar relatie met Peter Gillis een opmerkelijke nieuwe richting ingeslagen door ‘exclusieve content’ te verkopen op platforms zoals OnlyFans.

Dit fenomeen, waarbij vrouwen ervoor kiezen dergelijke platforms te gebruiken wanneer hun traditionele carrièrepaden veranderen, is geen nieuw gegeven.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

Vergelijkbare stappen zijn ondernomen door publieke figuren zoals Famke Louise, die hebben ontdekt dat dit een lucratieve manier kan zijn om inkomsten te genereren, vooral voor personen met een aanzienlijk online volgersbestand.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haard door te pakken!

Nicol lijkt nu de vruchten te plukken van haar nieuwe onderneming, terwijl ze voorheen niet gewend was grote sommen geld zelf te beheren. Het blijft onduidelijk of ze haar tijd besteedt aan reizen of thuis zit om content te maken.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

Er wordt gespeculeerd over een mogelijke vakantie van de ex van Peter, die enige tijd stil is geweest op sociale media, wat tot speculatie heeft geleid.

Nicol Kremers heeft het zo slecht nog niet: Dit is haar luxe woning aan het water!

Hoewel de bestemming nog onbekend is, suggereren fans dat ze mogelijk van goed eten heeft genoten, gezien haar zichtbare gewichtstoename, wat onder haar volgers veel discussie heeft veroorzaakt.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Een opmerking die vermoedelijk afkomstig is van een fan die zichzelf ‘Ludo uit GTST’ noemt, suggereert dat Nicol goed gegeten heeft in het fictieve restaurant De Rozenboom uit de serie.

Nicol laat beelden zien van kapotgemept gezicht: Dit heeft Peter aangericht!

Haar nieuwe uiterlijk ontvangt ook complimenten, waarbij specifiek haar ‘nieuwe kuiltjes’ worden geprezen.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

Haar community volgt dit nieuwe hoofdstuk in haar leven nauwlettend, in de hoop dat ze niet hetzelfde pad opgaat als ‘Petertje’.

Ze is zeker wat gewicht aangekomen en schaamt zich er niet voor!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven