Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

De 27-jarige Sydney Dean uit het Amerikaanse Ohio heeft een relatie met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul. Inmiddels zijn zij alweer zeven jaar gelukkig getrouwd.

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Sydney kent Paul al ontzettend lang, hij kwam in haar leven toen zij nog maar 11 jaar oud was. Vanaf haar zestiende verjaardag begonnen de twee met daten.

Op 11 jarige leeftijd leerde ze hem kennen, ze had in die periode namelijk verkering met zijn zoon. Die verkering ging over, echter bleven ze wel vrienden.

Ze bleef daar wel over de vloer komen, echter had haar voormalig vriendje geen aandacht meer voor haar omdat hij een vriendinnetje had. Ze begon toenadering te zoeken met Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd inniger en inniger en toen zij de leeftijd van zestien jaar bereikte, begonnen ze te daten.

In Ohio mag je officieel pas gaan daten vanaf je zestiende. De twee besloten uiteindelijk in 2016 elkaar het jawoord te geven.

In gesprek met LadBible vertelt Sydney er veel kritiek komt op haar relatie, echter boeit het haar niet. ”Ik heb op dit moment de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Ze heeft dan ook een boodschap voor de mensen die hier iets van vinden. ”Ik weet dat wel elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

maar zijn zoon gaf me geen aandacht en hij wel. Achteraf gezien heb ik de juiste man in de familie te pakken.”

Naar eigen zeggen was het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden.”In het begin wilde niemand er iets van weten, maar het is goedgekomen. Mijn moeder wist al wie Paul was. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”

”Mijn vader vond het ook niks, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem toch niet vaak. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”

Ze hoopt door haar openhartigheid en het gesprek een taboe te doorbreken. Tot op de dag van vandaag is er nog steeds kritiek op relaties waarbij er een groot leeftijdsverschil is.

”Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven