Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een bijzondere wending genomen in haar liefdesleven. Ze noemt zichzelf een ‘ecosksueel’.

Ze is verliefd geworden op een eikenboom, die zij gelooft al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, door haar Rudolf genoemd, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als specialist in het vertellen van ‘er0tische verhalen’ ontdekte ze tijdens de lockdown een enorme eikenboom tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden is.

“Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, deelt Sonja, “en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”

De band tussen Sonja en de eik, liefkozend Rudolf genoemd, werd steeds sterker. Pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze echter ‘er0tische gevoelens’ voor de indrukwekkende boom.

In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel ze voorheen relaties met mannen had, beschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.

“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”

”Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.

Sonja maakt ook duidelijk dat ecosksualiteit niet betekent dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.

“Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een er0tisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt nat van de opwinding.”

”Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niks spannenders.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven