Man heeft maar liefst 77 kinderen: ‘Sommigen van hen zie ik elke dag’

Man heeft maar liefst 77 kinderen: ‘Sommigen van hen zie ik elke dag’

In een tijd waarin kleine gezinnen vaak de norm zijn, biedt het hebben van slechts een of twee kinderen zowel financiële besparingen als de mogelijkheid om meer van de wereld te zien.

Toch zijn er mensen die dromen van een groot gezin, maar soms staan biologische beperkingen in de weg van deze droom.

Voor diegenen die heel graag ouders willen worden, kan het vinden van een sperm*donor een oplossing zijn.

Ari Nagel, een 44-jarige wiskundeprofessor uit New York, heeft deze praktijk naar een ongekend niveau getild.

Volgens de Daily Mail heeft hij momenteel 77 kinderen en verwacht hij binnenkort nog eens 14 kinderen met vrouwen wereldwijd.

Nagel, die werkzaam is aan een universiteit in New York, zal binnenkort de vader zijn van maar liefst 91 kinderen.

Tot nu toe zijn ongeveer een dozijn van zijn kinderen op de traditionele manier verwekt, terwijl de rest het resultaat is van zijn bijdragen als sperm*donor aan vrouwen over de hele wereld. Deze praktijk heeft hem de bijnaam “De Sperminator” opgeleverd.

Nagel kiest voor sperma doneren in plaats van sksuele relaties om zowel zichzelf als de toekomstige moeders te beschermen tegen ziektes en om meer vrouwen te helpen zwanger te worden.

Zijn kinderen wonen niet alleen in de Verenigde Staten; hij reist de wereld rond om zijn sperm a te doneren. Nagel vertelde de Daily Mail:

“Ik ben vorige maand twee keer naar Afrika gegaan om vrouwen te ontmoeten en hen te helpen zwanger te worden.”

”De maand ervoor was ik in Barbados en daarna in Georgië, het land, niet de staat. De maand ervoor ging ik naar Rusland, dus soms is reizen betrokken.”

Nagel heeft nooit financieel gewin gezocht voor zijn diensten en ziet de liefde die hij van zijn kinderen ontvangt als voldoende beloning.

Hij zegt tijdens het gesprek: “Natuurlijk word ik betaald met veel knuffels en kusjes en een levenslange waardering.”

Vanwege het grote aantal kinderen dat hij heeft, kan hij niet iedereen persoonlijk ontmoeten, vooral degenen die in andere delen van de wereld wonen.

Nagel voegt toe: “Ik haal veel vreugde uit het vaderschap van zoveel kinderen. Sommigen van hen zie ik elke dag, sommigen heb ik nog nooit ontmoet. Het is aan de familie.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven