Top 10 leukste en origineelste budgetcadeaus onder de 20 euro!

Top 10 leukste en origineelste budgetcadeaus onder de 20 euro!

Ben je op zoek naar een leuk aardigheidje onder de 20 euro voor een jarige of een speciaal iemand? Wij hebben een aantal leuke budgetcadeaus die je makkelijk online kunt bestellen. Wel willen we je meegeven dat het altijd belangrijk is om te ijken naar de bezorgkosten en levertijd, dit om teleurstelling te voorkomen!

Nederlandse reisgids

Ons landje mag dan wel niet zo heel erg groot zijn, echter beschikt Nederland over vele mooie locaties voor een weekendje weg of vakantie. Ben je een watermens dan zijn er tal van prachtige locaties en activiteiten te vinden in Friesland en duik naar Limburg om het buitenland te voelen in eigen land.

Kookboek 7x anders

Jamie Oliver heeft vele kookboeken op de markt gebracht en een daarvan is het 7x anders kookboek. Met behulp van dit kookboek zet je 7 dagen in de week een andere simpele maaltijd op tafel. Dit boek is super leuk om te geven aan de beginnende koker of je kind dat het ouderlijk nest gaat verlaten.

Jan van Haasteren puzzel

Onder de puzzels is Jan van Haasteren een kunstwerk. Dit cadeau is leuk voor elk moment en elke leeftijd. Voor een volgend bezoek is het een leuk idee om misschien een puzzelroller cadeau te geven, zodat de puzzel in een handomdraai opgeruimd kan worden als de tafel vrijgemaakt moet worden.

Kaartspel

Een ouderwets spelletje staat altijd garant voor plezier. iedereen heeft wel een stapeltje kaarten in de kast dus het is helemaal niet zo’n gek idee om één van de bestverkochte spellen van 2021 cadeau te geven, zoals Exploding Kittens. Voor dit spel heb je niet veel spelers nodig.

Geurstokjes

Om een interieur op te frissen is het altijd leuk om geurstokjes cadeau te krijgen. Deze stokjes kan men in de hal neerzetten maar ook in het kleinste kamertje of in de woonkamer. Dit cadeau is altijd leuk om te geven en nog leuker om te krijgen daar het meestal in een luxe geschenkenverpakking zit.

Baardverzorging set

Mocht je een cadeautje voor een man zoeken en heeft deze toevallig een baard, dan is het super leuk om een baardverzorgingsset cadeau te geven. Hoe fijn is het voor een man om de baard heerlijk te verwennen!

Cadeaupakket douche

Iedereen geniet van een heerlijk momentje onder de douche en vooral als je je lichaam kan insoppen met een heerlijke doucheschuim of olie. Bij de drogisterijen zijn altijd leuke cadeauverpakkingen te koop met een tweetal of drietal producten. Hoe leuk is het om een pakket te krijgen met een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème! Het lichaam verzorgen is altijd een feestje!

Espressoglazen

Is er toevallig iemand jarig bij wie je regelmatig op de koffie komt? Geef een set van 2 dubbelwandige espressoglazen cadeau om tijdens de volgende koffieafspraak te gebruiken. Dankzij deze glazen blijft de koffie langer warm en ze zijn ook nog eens krasbestendig!

Sokken

Een herkenbaar probleem voor heel veel mensen, zijn toch wel sokken die zomaar ineens verdwenen zijn! Een praktisch cadeau maar wel ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Kies voor een paar kleurrijke ‘Happy Socks’.

Een dvd

Tegenwoordig hebben we Videoland en netflix terwijl we jaren geleden het moesten doen met dvd’s. Hoe leuk is het om een keer een fysieke dvd te krijgen. Geef een (klassieke) film cadeau aan iemand die geen abonnement heeft op een videoplatform.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven