Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Een Britse moeder heeft op het Reddit-forum heftig gereageerd nadat haar 11-jarige dochter na een logeerpartij bij de buren thuis kwam met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt het kind van de buren ervan haar dochter tot deze actie te hebben aangezet. De moeder deelt haar frustratie:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Van de week vroeg mijn dochter of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuis met 10 piercings.”

Ze beschrijft dat haar dochter zeven piercings in het linkeroor en drie in het rechteroor had. “Ik vind het te gek voor woorden,” zegt ze.

Volgens de moeder heeft ze onmiddellijk de confrontatie gezocht met de buurvrouw, die uitlegde dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 jaar had uitgenodigd en dat ze de avond doorbrachten in een slaapkamer.

“Mijn meisje is compleet verminkt. Ze hebben het gewoon zelf gedaan. Ik maak me veel zorgen over de hygiëne en ik zal er voor zorgen dat alle piercings eruit gaan. Dit pik ik niet,” verklaart de moeder.

Ze uit ook haar zorgen over de invloed van de oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden.

Een meisje van 11 is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.”

Dit incident heeft duidelijk voor veel ophef gezorgd bij de moeder, die zich zorgen maakt over de invloed van leeftijdsgenoten en de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven