Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Zonder rekening te houden met het gat van 61 jaar tussen hen, liep een 24-jarige dame geïdentificeerd als Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS door het gangpad met haar 85-jarige minnaar, Charles Pogue.

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette en hun vriendschap begon.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk nadat hij zijn gevoelens aan haar had toegegeven en ze trouwden in juli 2022.

Miracle zegt dat het haar wens is om twee kinderen voor hem te hebben, omdat ze hoopt een nieuwe generatie binnen te halen voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft.

In een interview gepubliceerd door Daily Mail onthulde Miracle, die van Nigeriaanse afkomst is, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment wist.

De verpleegster voegde eraan toe dat toen ze zijn exacte leeftijd te weten kwam, het al een paar maanden later was, toen had ze al gevoelens voor hem.

”Toen ik erachter kwam dat ik te diep zat, was het een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.

”Daar kwam ik in gesprek achter toen we elkaar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 was geboren.

”Ik heb zijn leeftijd nooit eens vastgesteld, we wilden gewoon zien hoe het ging.’Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem leuk voor hem. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en actief…”

De jongedame zei dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, hun relatie vanaf het begin steunden nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte,

maar het was moeilijk om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Afgezien van mensen die hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, krijgt Miracle’s negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven