Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

Paigey Miller uit de Verenigde Staten leidt een uniek leven: ze brengt haar dagen door als een baby, compleet met luiers, kleuren en poppenspel.

Hoewel volwassen van leeftijd, heeft ze ervoor gekozen om fulltime de rol van een baby aan te nemen, een beslissing die haar werkzaamheden heeft vervangen.

Dit fenomeen, bekend als ABDL (adult baby and diaper lover), is geen onbekend verschijnsel. Er zijn vele ABDL-gemeenschappen waar mensen met deze voorkeur elkaar online of persoonlijk kunnen ontmoeten.

Voor Paigey begint elke dag in een ledikantje met een volle luier. Ze besteedt haar tijd aan het spelen met speelgoed en het creëren van online content vooranderen die dezelfde interesse delen.

In tegenstelling tot sommigen in de ABDL-gemeenschap, die hun levensstijl verborgen houden, benut Paigey haar unieke levenswijze op een slimme manier.

Ze heeft een eigen website waar mensen zich kunnen aanmelden en donaties kunnen doen, een noodzaak gezien de kosten van luiers die ongeveer 250 euro per maand bedragen. Dankzij 426 donateurs heeft Paigey geen reguliere baan meer nodig.

In tegenstelling tot veel adult baby’s, die deze rol alleen binnenshuis aannemen, gaat Paigey ook als baby gekleed in het openbaar, zoals tijdens het boodschappen doen.

Ze houdt echter wel rekening met anderen: “Ik kleed me wel als een kind, maar zuig dan niet aan mijn flesje ofzo.”

Ondanks mogelijke negatieve reacties op haar YouTube-video’s, waarin ze onverstaanbaar brabbelt, blijft Paigey onaangedaan en richt zich op wat zij wil.

Dit ongebruikelijke pad is nu haar carrière geworden en kan potentieel zeer winstgevend zijn. Paigey heeft een vriend waarmee ze al vijf jaar samen is.

Hij is geen ‘baby’, maar ondersteunt haar volledig: “Hij is geen baby, maar steunt mij wel in hoe ik ben.”

Deze levensstijlkeuze van Paigey roept diverse meningen en reacties op. Wat is jouw mening over deze unieke manier van leven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven