Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvio, nu bekend als Fulvia, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan van man naar vrouw, een reis die 150 operaties en 15 jaar in beslag nam.

Nu 56 jaar oud, realiseerde Fulvia zich op vijftienjarige leeftijd al dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd besloot ze de stap naar transformatie te zetten.

Voordat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.

Ze genoot van bier, reed in een Amerikaanse 4×4 en probeerde zich als macho te gedragen, in een poging haar ware identiteit te onderdrukken.

Maar uiteindelijk werd dit haar te veel en koos ze er uiteindelijk toch voor om haar echte ware ik zelf te omarmen.

Dit deelde ze met haar partner Marisa, die aanvankelijk moeite had met de verandering, maar uiteindelijk Fulvia’s innerlijke zelf belangrijker vond dan haar uiterlijke verschijning.

Tegenwoordig leven ze samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Afkomstig uit een religieuze familie, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.

Ze probeerden haar aanvankelijk van gedachten te veranderen, maar toen ze zagen hoe vastberaden ze was, begonnen ze haar te steunen.

De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Hoewel dit een aanzienlijk bedrag is, voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.

Fulvia is vastbesloten om volledig de vrouw te worden die ze altijd al wilde zijn, wat nog meer ingrepen vereist.

Op dit moment heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, wat iets is dat ze nog wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven