Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Het is algemeen bekend dat vele weggebruikers zich regelmatig storen aan wielrenners die maling hebben aan de verkeersregels.

Wielrenners staan niet positief in het daglicht als het gaat om rekening houden met overige weggebruikers.

Er zijn al tal van beelden online verschenen waaruit blijkt dat veel wielrenners vinden dat zij ten alle tijden bijvoorbeeld voorrang hebben op de weg.

Niet alleen in ons landje maar overal ter wereld zijn er situaties waarin de spanningen tussen wielrenners en overige weggebruikers hoog oplopen.

Dit keer ontstond er een vreemde situatie in Arizona ( de Verenigde Staten). De bestuurder van een camper wil niet wijken voor een groep wielrenners en rijdt ze vervolgens van de weg.

Alles is op camera vastgelegd. Op de beelden is een groep wielrenners te zien die langs het schitterende Lake Mary Road rijden. De meeste wielrenners rijden keurig op het fietspad.

De groep genoot van een prachtige rit, echter besloot de bestuurder van een camper de fietstocht bruut te verstoren.

De wielrenners rijden op hoge snelheid terwijl er achter hun een camper nadert, de bestuurder van het voertuig ramt een van de wielrenners met volle snelheid.

De klap is behoorlijk hard en de wielrenner slingert vervolgens van de weg waarbij hij zijn gezelschap meeneemt in zijn val.

Maar liefst zeven wielrenners raakten gew0nd bij de val en liepen ernstige verw0ndingen op zoals botbreuken, rug- en hoofdletsel.

Het is niet bekend of de bestuurder van de camper, die voor deze tragedie verantwoordelijk is, ondertussen al opgespoord is. Bekijk hieronder de beelden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven