Liefde maakt blind: Vrouw maakt kapitaal over naar de ware zonder hem ontmoet te hebben

Liefde maakt blind: Vrouw maakt kapitaal over naar de ware zonder hem ontmoet te hebben

De talkshow Dr. Phil-show is vanaf het begin al een groot succes, dit vanwege de vaak bizarre verhalen. Zo kwam er in een aflevering een verbijsterend verhaal aan het licht.

Terri, een Amerikaanse vrouw, onthulde dat ze bijna $80.000 (omgerekend zo’n €72.000) had overgemaakt naar een man die ze uitsluitend online kende en nooit persoonlijk had ontmoet.

Het verhaal begon twee jaar geleden toen Terri een bericht ontving van een zekere ‘Ricardo’, die zichzelf voordeed als een welgestelde Amerikaan.

Hij betoverde haar meteen met een romantische boodschap. Na ongeveer een maand van conversaties, stelde ‘Ricardo’ voor dat Terri $10.000 investeert in Bitcoin, waarbij hij beloofde dat ze binnen een halfjaar maar liefst $1 miljoen zou terugverdienen.

Ondanks de rode vlaggen en zonder hem persoonlijk te hebben ontmoet, vertrouwde Terri hem genoeg om dit maar liefst acht keer te doen.

‘Ricardo’ beweerde dat hij oorspronkelijk uit de VS kwam, een huis had in Los Angeles, maar tijdelijk in Canada verbleef, wat de reden zou zijn voor hun gebrek aan fysieke ontmoetingen.

Ongeacht de waarschuwingsbellen, beschouwde Terri ‘Ricardo’ als haar vriend en had ze het gevoel een relatie met hem te hebben, ook al had ze hem nooit gezien.

De alarmbellen gingen pas echt af toen Terri’s zus betrokken raakte. Zij voelde dat er iets niet klopte en wendde zich tot Dr. Phil voor hulp.

In de show zei Terri: “Mensen blijven maar zeggen dat Ricardo een verzinsel is, dat hij me bedri egt en dat hij helemaal niet in Canada is.” Ondanks deze zorgen, bleef ze stellig:

“Ik geloof in Ricardo. Ik ben ervan overtuigd dat hij echt is.” Dr. Phil, zichtbaar gesch0kt door haar vertrouwen, probeerde haar de realiteit van de situatie onder ogen te laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven