Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Dineren in het recent vernieuwde Disneyland Hotel van Disneyland Parijs is een ervaring die een aanzienlijke investering vereist.

Het resort heeft onlangs de menu’s van zijn verschillende eetgelegenheden gepubliceerd, waaronder het buffetrestaurant Royal Banquet, het à la carte restaurant La Table de Lumière en de hotelbar Fleur de Lys, waarbij de prijzen opvallen.

Voor een buffetervaring bij Royal Banquet, die ook interacties met Disney-figuren omvat, betalen volwassenen 100 euro en kinderen 50 euro, exclusief drankjes.

Aanbevolen is de speciale cocktail ‘Toasting Tankard’, geprijsd op 28 euro. Normale cocktails variëren tussen de 21 en 25 euro, terwijl een fles champagne tussen de 67 en 400 euro kost, afhankelijk van het merk.

Wijnglazen zijn geprijsd van 10 tot 19 euro, met flessen tussen de 43 en 93 euro. Voor een frisdrankje betaalt men 9 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

In Fleur de Lys Bar zijn de drankprijzen vergelijkbaar, maar is er een uitgebreider aanbod aan sterke drank. Whiskey, tequila of rum kost ongeveer 30 euro per glas, terwijl wodka tussen de 18 en 20 euro kost.

Een klein biertje, zoals Heineken of Desperados, kost 12 euro en klassieke cocktails als margarita of cosmopolitan staan op de kaart voor 21 euro. Meer extravagante cocktails kosten 28 euro.

Voor de liefhebbers van luxe zijn er vip-opties, zoals 3 centiliter cognac van Rémy Martin Louis XIII voor 300 euro, of 4 centiliter Grand Marnier Quintessence voor 220 euro. Een eenvoudig glaasje sinaasappelsap kost 9 euro.

La Table de Lumière biedt een vast “koninklijk menu” voor 120 euro per persoon, met keuzes uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten, en vijf desserts.

Voor wie zijn diner wil opluisteren met drie glazen champagne van 10 centiliter, komt er nog eens 60 euro bij.

Dit alles weerspiegelt de exclusiviteit en de premium ervaring die het Disneyland Hotel biedt aan zijn gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven