Miracle (24) en haar grote liefde Charles (85) getrouwd: ‘We gaan een gezin starten’

Afgelopen zomer stapte de 24-jarige Miracle Pogue uit het Amerikaanse Mississippi in het huwelijksbootjes met de 85 jarige Charles. Het moge duidelijk zijn dat er in dit huwelijk een flink leeftijdsverschil zit, een verschil van maar liefst 61 jaar. Voor het koppel is leeftijd maar een getalen zijn ze zelfs klaar voor de volgende stap.

In het jaar 2019 ontmoette Miracle haar grote liefde op haar werk. Miracle werkte in een wasserette en op een dag kwam Charles binnenlopen. Er ontstond een vriendschap en na een jaar begonnen de twee een relatie. Charles vroeg haar ten huwelijk in 2020 en volmondig zei zij ja.

Miracle (24) trouwt met Charles (85): ”We gaan een gezin starten”

In gesprek met Kennedy News vertelde Miracle totaal niet het vermoeden had dat hij al tachtig was. Pas op het moment dat hij het haar vertelde. “Het maakt me niet uit. Of hij nu 100 of 55 is, ik hou van hem om hoe hij is. Ik dacht hij ongeveer 60 was vanwege zijn looks. Hij is extreem actief.”

Charles heeft niets te klagen en laat weten dat hij ontzettend blij is met zijn veel jongere vrouw. “Ze heeft haar leven op orde en is geweldig. Onze trouwdag was de mooiste dag uit mijn leven. En weet je: leeftijd is slechts een getal.” Mening van anderen doet hem niets. “Ze doen maar, ze schrijven maar. We kijken ernaar uit om een gezin te stichten. Ik denk dat ik een goede vader kan zijn.”

Miracle (24) trouwt met Charles (85): ”We gaan een gezin starten”

Zijn jonge vrouw wil niets liever dan een kindje van hem en als het mogelijk is graag twee. Momenteel bekijken ze de opties tot een IVF-behandeling. “Ik wil hem een nieuwe generatie geven.” Gezien de hoge leeftijd van Charles beseft zijn vrouw dat de kans bestaat dat haar wens niet in vervulling gaat. “Ik ben erg open-minded. We willen het heel graag, maar als het niet kan heb ik daar alle begrip voor.”

Scroll naar boven