Moslim teleurgesteld en woedend op Burger King: ‘De gedachte maakte me al ziek’

Moslim teleurgesteld en woedend op Burger King: ‘De gedachte maakte me al ziek’

Op TikTok laat Gundogdu Yuzudik uit Enfield, Groot Londen weten dat hij ontzettend ziek is geworden nadat hij had gegeten van een hamburger.

Hij is moslim en had herhaaldelijk tegen de medewerkster gezegd dat hij geen spek wilde op zijn dubbele cheeseburger, toch ging het fout.

Moslim woest na bezoekje Burger King:

De 22-jarige had ontzettend zit in een burger, echter kwam hij na de eerste hap erachter dat zijn hamburger met spek was.

Vanwege zijn geloofsovertuiging eet hij geen varkensvlees, echter had hij nu wel een hap genomen. Naar eigen zeggen walgde hij ervan en voelde hij zich lichamelijk ziek.

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Op TikTok vertelt hij: “Toen ik mijn hamburger ging eten, nam ik een hap en het smaakte niet goed. Ik opende het broodje en het zat vol met spek.

Zelfs het kleinste hapje maakte dat ik me geestelijk en lichamelijk ziek voelde. Drie dagen lang at ik niet goed. Ik had fysieke honger, maar ik kon niet eten zonder over te geven. Ik voelde me ziek.”

Moslim woest na bezoekje Burger King:

“De gedachte aan spek maakte me ziek. Zelfs als ik op iets kauwde, dacht ik automatisch dat het spek was. De eerste dag, at ik niet.

Op de derde dag begon ik langzaam weer te eten. Ik was uitgehongerd, maar ik kon lichamelijk en geestelijk niets eten.

Het was mijn plan dat ik het nooit van mijn leven zou eten. Ik wist niet of ik een allergische reactie zou krijgen. Zo belangrijk was het voor mij.”

Moslim woest na bezoekje Burger King:

“Ik ging terug naar de Burger King en klaagde, maar ze waren niet erg behulpzaam. Ze verontschuldigden zich en dat was het. Niets anders, wat me echt schokte.” 

Op zijn TikTok account laat hij in een video zijn hamburger gevuld met bacon zien aan zijn volgers. Hij zei: “Dit is absoluut belachelijk.”

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Dus ik wil wel een grote shout-out geven aan Burger King, als je dit gaat bekijken, want je wordt hierin getagd. Je moet je personeel ontslaan, je moet ze laten weten dat ze moeten luisteren naar eenvoudige instructies die ze hebben gekregen van klanten.”

Zijn video is extreem vaak bekeken en uiteraard zijn er vele meningen. Sommige volgers beweren dat de Burger King hamburgers niet halal zijn.

Velen lieten blijken dat de video daar niet om gaat. Een volger zei: “Zelfs als de hamburger niet halal is, gaat het om het principe.”

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Gundogdu is absoluut boos maar laat weten dat hij zeker wel begrijpt dat fouten maken kan gebeuren. “Ik zeg specifiek bij al mijn maaltijden ‘geen bacon’, en het is altijd correct geweest.

Ik heb dit een paar keer tegen de kassajuffrouw gezegd, en toen ik mijn eten kreeg, had ik niet anders verwacht.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven