Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

De 44-jarige Heidi Hepworth besloot haar man met wie zij 23 jaar getrouwd was en haar negen kinderen te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige Gambiaan.

Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Via Facebook kreeg Heidi een vriendschapsverzoek van Salieu, ze besloot deze te accepteren en dat was het begin van hun contact.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Heidi was al 23 jaar getrouwd met haar man Andy en het koppel heeft zes kinderen. Uit een vorig huwelijk heeft Sandy ook nog drie kinderen.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Ze besloot op een gegeven moment de stoute schoenen aan te trekken en naar Gambia te reizen om Jallow te ontmoeten.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

In The Sun doet Andy zijn verhaal, uiteraard is hij kapot van verdriet. Naar eigen zeggen zit Heidi in een midlife crisis.

Gam

‘De persoon die zij is geworden is verschrikkelijk. Een liefhebbende moeder zou nooit naar Gambia vertrekken om daar te paraderen met haar nieuwe vriend.”

Tot zijn grote verbazing reageerde Heidi ook via social media. Deze moeder laat weten totaal geen spijt te hebben.

Gam

Heidi heeft haar hart gevold, een keuze waar zij geen spijt van heeft. In het interview laat ze weten al ontzettend lang ongelukkig te zijn in haar huwelijk met Andy.

”Het was heel moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee dus ik had geen keus.”

Gam

”Ik ben gesch0ckeerd door alle bedre!gingen naar mijn kant omdat ik zogenaamd mijn kinderen in de steek zou hebben gelaten. Dat is gewoon niet gebeurd.”

In het gesprek laat de moeder weten dat haar drie jongste kinderen die zij met Andy heeft, bij haar oudste dochter wonen.

Gam

‘Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”

Heidi laat weten dat ze graag met haar Gambiaanse vriend in het huwelijksbootje wil treden. Ze benadrukt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze het vriendschapsverzoek kreeg.

Gam

Online zijn Heidi en Andy flink aan het moddergooien. Volgens Heidi stuurde Andy stiekem berichtjes naar andere vrouwen, iets dat hij ontkent.

Haar aanstaande heeft wel een eisenpakket want er moet wel iets gebeuren, anders zal er namelijk geen huwelijk gaan plaatsvinden.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Jallow eist namelijk dat Heidi zich tot de islam zou bekeren, iets dat ze inmiddels heeft gedaan. Ze bidt dan ook elke dag tot Allah en ze is naar eigen zeggen heel erg gelukkig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven