Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

In de hedendaagse maatschappij, waar het uiterlijk een prominente rol speelt, neemt de populariteit van cosmetische ingrepen toe, zowel bij mannen als vrouwen.

Jongeren laten steeds vaker cosmetische behandelingen uitvoeren. Veelgeziene voorbeelden zijn het slijpen van gezonde tanden voor facings en het opspuiten van lippen.

Dit fenomeen is duidelijk zichtbaar in televisieprogramma’s zoals ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en ‘Ex on the Beach’, waar deelnemers vaak vergelijkbare uiterlijke kenmerken hebben door dergelijke ingrepen.

Naast de meer ingrijpende behandelingen bestaan er ook subtielere opties, zoals het laten stylen van wenkbrauwen of het verven van het haar.

Zelfs permanente make-up, hoewel langdurig, is niet echt permanent. Na enkele jaren vervaagt het en moet het bijgewerkt worden.

Permanente make-up kan een tijdsbesparing zijn, waarbij je bijvoorbeeld kiest voor permanent aangebrachte eyeliner, gekleurde lippen of wenkbrauwen.

Maar als het resultaat tegenvalt, of als het bijvoorbeeld te dik is aangezet, kan dit leiden tot een ongewenst langdurig effect, zoals ‘harige rupsen’ boven de ogen, zoals bij deze dame het geval was.

Deze trends in cosmetische ingrepen benadrukken de veranderende percepties van schoonheid en het verlangen van veel mensen om hun uiterlijk aan te passen, waarbij de keuze voor een behandeling zowel positieve als negatieve gevolgen kan hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven